Lapataiga i le taimi o le gaosiga ma le felauaiga o lo'o ufiufi lanu

Tala Fou

I le faagasologa o le talosaga o loʻo ufiufi lanu, o loʻo i ai ni nai faʻafitauli laiti e tatau ona tatou feagai.Sei o tatou faia se lisi auiliili o taunuuga o le a tupu.
Muamua, o vaega au'ili'ili o le lo'o fa'apipi'i lanu:
1. Tala o le palapala
2. Pe a faia veneers, gauai atu i le maosi i tua o le oloa, e mafua ai le eseesega o lanu, lanu malamalama i tua, ma faigofie ona mafua ai le eseesega lanu.
3. Manu'ese i luga o paipa fa'asu'i: laupapa fa'aulu ma luma
4. O le ipu ta'iala o le vaega pito i totonu o lo'o valu (matua pito i tua)
5. Manu'ese i totonu o le ogaumu fa'amalo O mea o lo'o i totonu o le ogaumu fa'amalo ua fa'avaivai (seasea).Ua tele naua le malosi o le fula.O le itu pito i luma o loʻo valu, ma o le vevesi e tele naua pe a suia le mea mafiafia i mea manifinifi.
6. E faigofie ona valua (seasea) le fa'alavelave fa'alavelave fa'afuase'i ma la'u ese uta
7. Manuia i luga o le lola fa'amago.E masani lava pe a le taamilo le lola fa'agogo
8. O le vaega o fafo e valuvalusia e mataupu mai fafo, ma o loo i ai mataupu mai fafo i luga o le ipu taiala e alu ese ai, o le tele o ia mea ua valuvalusia i luga o le mata o le ipu lanu e le tua po o le naifi i luga o le seleulu.
9. O le S lola ua valu ma le vai-maalili aafiaga oomi e le lelei.O le vai e aumai i totonu o le S lola, ma o le vevesi i totonu o le ogaumu e matua ese lava mai le vevesi i le matasele o fafo, lea e mafua ai ona see le S lola.
10. E le lava le vevela o le ogaumu fa'afefeteina muamua, e le lelei le fofoina o le vali, ma o le vali pito i tua o lo'o pipii ese a'o le'i mālū le vai.


Taimi meli: Feb-17-2023