Le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga ma le gynecology laulau taʻavale ma 7 points mo le gauai

Tala Fou

I le falema'i, o le laulau ta'avale o se vaega taua o le ta'aloga, o le masini fa'avae e tu'uina atu ai fa'ama'i ma taotoga.E ui lava o le tele o tagata e masani ona le amanaiaina le matafaioi a le laulau tipitipi, e le mafai ona faafitia o le puleaina o le faʻaogaina o le laulau taʻavale i le taimi o le taotoga e ono aʻafia ai le faʻagasologa o le faʻamaʻi ma le taotoga, faʻapea foʻi ma le tulaga o le maʻi.

I le taimi nei, o moega ta'avale o lo'o faasolosolo malie atu i luga o le tele o galuega ma atamai, ma o ituaiga moega ta'avale o lo'o faasolosolo malie lava ona suia mai le amataga nofofua i le aoga.O moega taʻavale eseese ua fuafuaina mo matagaluega eseese, ina ia faʻamalieina manaʻoga o taʻaloga taʻavale eseese mo galuega o moega taʻavale.

Obstetrics ma gynecology operating table o se tasi lea o oloa e sili atu ona fa'atino a le matagaluega.

Le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga ma le gynecology laulau taʻavale:

Obstetrics eseese ma gynecology galuega tauave laulau e ese foi, ae o le faamoemoega autu o le faafaigofieina o le tuuina atu lamolemole o tina, e pei o le faatulagaina o se Tilt Angle faapitoa.

E ala i le faʻapipiʻiina o pusa i itu uma e lua o le moega taʻavale, e faigofie mo fomaʻi tipitipi ona tuʻuina mea fai taotoga.

E ala i le faʻatulagaina o le laupapa faʻapipiʻi meafaigaluega, e faigofie mo fomaʻi le tuʻuina o mea faigaluega taʻavale i le taimi o taotoga.

E ala i le mamanu o le faʻamaʻi fausaga, e mafai ona aumaia se tulaga faapitoa o le faafaigofieina ma faaleleia le mafanafana o puerpera i le faagasologa o le gaosiga ma le faagaoioiga.

Obstetrics and gynecology operating table 7 mataupu e mana'omia le gauai

1 Fa'amaonia o lo'o loka le laulau fa'atino a'o le'i faia le ta'aloga;

2.

2. Faʻamaonia le tulaga o le laulau taʻavale ma faʻalogo i le moli, ina ia le afaina ai le vaʻaiga;

3. Afai e te manaʻo e sui le moega, e tatau ona e logoina le tagata maʻi muamua;

4.Ina ua i ai i le laulau taʻavale se Angle tilt, faʻalogo lelei i le tulaga o le maʻi, e manaʻomia ona faʻapipiʻi saʻo;

5. Pe a fetuutuunai le laulau faʻaogaina eletise, e tatau ona gauai atu i le faʻafitauli o le uaea, ina ia aua nei faʻaleagaina le taʻavale ma aʻafia ai le gaioiga;

6. Faʻalogo lelei e faʻamama le stains i luga o le moega taʻavale i le taimi;

7. Faʻalogo lelei i le laupapa ulu ma le tulaga vae o le laulau taʻavale;


Taimi meli: Me-28-2022